Borde du veta vem Kai Havertz är

Texter maj 27, 2022

Om du är fotbollsintresserad så borde du verkligen veta vem Kai Havertz är då han är en av de mest framgångsrika fotbollsspelaren i världen. Och Tyskland har för de mesta alltid varit bra igenom VM.

Vi tycker verkligen att du borde ha koll på Kai Havertz är då han har varit med i de höga ligorna på fotboll i ett antal år nu. Och framför allt spelat för Tysklands nationella lag och VM är något nästan alla kollar på.

Men om du inte har koll på vem det är så förklarar vi lite kort vem det är.

Kai Havertz är en 22 årig fotbollsspelare som har spelat fotboll i ungefär 19 år och han är en av de bästa spelarna som finns just nu. Han spelar just nu för Chelsea och Tysklands nationella lag.

Han har spelat för Chelsea i 2 år och har gjort en imponerande insats som spelare i laget under dessa 2 år med en hel del mål och assister för vinster i matcher.

Utöver Chelsea så har han haft en hel del historia som du kan läsa mer om här där du kan hitta information om hela hans historia och hur han tog sig från 4 års ålder upp till Chelsea där han är nu.

Han är uppväxt i Tyskland, Aachen där hans farfar introducerade han till fotbollen och har sedan dess spelat fotboll till att bli en av de bästa spelarna på jorden.

Han är även vänsterfotad men trots det så spelar han med båda fötterna utan några problem alls. Och det är inte många som kan lyckas med det vid den åldern eller överhuvudtaget.

Han är en väldigt driven person och man märker klart och tydligt att han inte spelar fotboll för att ge upp. Man märker att han vill upp till toppen och bli den bästa spelaren någonsin och han har oddsen på sin sida eftersom han utvecklas och blir bättre så himla snabbt.

Allt fler kommer att få reda på vem Kai Havertz är desto längre han spelar och desto mer han visar framfötterna och verkligen visar vad han går för. Innan Chelsea så visste verkligen inte många vem han var men nu börjar han bli allt mer populär.

af Filip