Hitta den bästa flyttfirman i Malmö – 3 tips att följa

Texter jun 6, 2022

Om du bor i Malmö eller planerar att flytta till staden så är det en bra idé att hitta den bästa flyttfirman. Detta ser till att dina föremål och möbler kommer fram till den nya bostaden på ett smidigt och tryggt sätt. Men det kan ibland vara klurigt att veta exakt hur man ska gå tillväga. I detta inlägg får du därför 3 tips att använda dig av för att hitta den allra bästa flyttfirman i Malmö.

Varför du bör anställa en flyttfirma

Att bestämma sig för om man ska anställa flyttare eller flytta själv beror till stor del på din budget, närheten till det nya hemmet, flyttens komplexitet och din hälsa. Även om en gör-det-själv-flytt verkligen har sina fördelar (det är billigare, exempelvis), kommer det att ta bort mycket stress och ansträngning från din flytt att anställa en flyttfirma.

Tänk bara på det: Du kommer att lämna alla tunga lyft till proffsen. Och det är stort. Dessutom har flyttfirman ett kontrakt för att leverera sina tjänster effektivt och i tid. De kan inte strunta i att dyka upp som dina vänner och släktingar. Sammantaget kommer att anlita en flyttfirma rädda dig från många av de vanliga flyttdagspåfrestningarna. Så om tanken på att lasta och köra en stor flyttbil gör dig stressad, rekommenderar vi starkt att du anlitar flyttare för att hjälpa dig.

1. Se till att flyttfirman är försäkrad

Alla flyttfirmor är skyldiga att ta ansvar för värdet av de varor de transporterar. Det finns dock vanligtvis olika ansvarsnivåer. Du måste vara medveten om de avgifter som gäller och mängden skydd som tillhandahålls av varje nivå. När du väljer att anställa 360Move så kan du känna dig trygg i att vi alltid erbjuder relevant försäkring för dina möbler och föremål.

2. Välj en lokal flyttfirma

När du amställer en lokal flyttfirma så ser du till att du kan lita på flyttfirrman. Du kan vara säker på att flyttfirman är legitim, och det är också lättare att nå dem om du har funderingar eller frågor. Vi på 360Move hjälper dig med din flytt i Malmö eller i det närliggande området utan några konstigheter alls.

3. Kika på recensioner

Förutom dina vänner eller kollegors rekommendationer, kolla in flyttfirman online. Läs deras Yelp och Google recensioner. Ta reda på om det har funnits ett konsekvent mönster av nöjda kunder eller dokumenterade problem. Vi på 360Move gör vårt yttersta för att varje kund ska bli så nöjd som möjligt med våra tjänster.

Sammanfattningsvis

Att hitta en bra flyttfirma i Malmö kan vara svårt, men genom att följa tipsen ovan så får du bra riktlinjer att följa. Det enklaste är dock att helt enkelt anställa 360Move för att genomföra flytten då vi erbjuder en högkvalitativ flyttupplevelse.

 

af Filip